Εταιρία

Μία σύντομη αναδρομή στην ιστορία της bratti, από το 1969.

Όλα ξεκίνησαν από τον Σπύρο και την Πόλα Μπράτη με αρχική επωνυμία “Studio bratti”.


Στο δυναμικό της ξεκίνημα, η εταιρεία συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα διαφημιστικά γραφεία της εποχής, όπως Αλέκτορα, Olympic, Κουσέντο και Interpress. Έκτοτε, και πάντα ακολουθώντας τις εξελίξεις στον τεχνολογικό τομέα, η εταιρεία έχει αναβαθμιστεί σημαντικά, διευρύνοντας τις υπηρεσίες που παρέχει αλλά και το πελατολόγιό της, εξάγοντας τα προϊόντα της και στα Βαλκάνια και την Κύπρο από το 2003.

Η Εταιρεία bratti, η κορυφαία εταιρεία επαγγελματικών σημάνσεων στην Ελληνική αγορά, συνεργάζεται στενά με όλους τους κλάδους, παρέχοντας ένα σύνολο επαυξημένων υπηρεσιών σήμανσης σε Τράπεζες, Μεγάλους Οργανισμούς, Νοσοκομεία, Μουσεία, Δίκτυα Καταστημάτων Λιανικής, Μεγάλες Ξενοδοχειακές Μονάδες και Φαρμακευτικές Εταιρείες.

Βασικός στόχος και κύριο μέλημα της εταιρείας, πέρα από την παροχή υψηλότατου επιπέδου υπηρεσιών, είναι η άμεση και απευθείας επαφή με τον πελάτη, προσφέροντας απόλυτα εξατομικευμένη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, που οδηγεί σε μακροχρόνιες και αμοιβαία εποικοδομητικές συνεργασίες.

Προϊόντα και υπηρεσίες:

1. Πινακίδες σήμανσης & επιγραφές υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

α. Μελέτη και σχεδιασμός πινακίδων σήμανσης και καθοδήγησης ατόμων για μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, resorts, city hotels, μουσεία, μεγάλα κτιριακά συγκροτήματα, γραφεία, τράπεζες, νοσοκομεία, καταστήματα λιανικής.

β. Υλοποίηση (κατασκευή και τοποθέτηση) της δικής μας ή δική σας μελέτης σήμανσης, οπουδήποτε στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

2. Μεγάλα σύνθετα έργα.

Παρέχουμε ένα σύνολο υπηρεσιών και προϊόντων σε μεγάλα σύνθετα έργα, προκειμένου ο πελάτης μας να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, επιλέγοντας έναν ικανό προμηθευτή με άριστη εξυπηρέτηση, ποιότητα, ταχύτητα και συνέπεια.

Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουμε συνδυαστικά είναι:

α. Εκτυπώσεις fine art: σε οποιαδήποτε άκαμπτη και εύκαμπτη επιφάνεια.

β. Led panel: για εφαρμογή σε κατασκευές και αρχιτεκτονική διαμόρφωση εσωτερικών χώρων.

γ. Μελέτη και σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας.

δ. Rebranding: Τραπεζών, και αλυσίδων καταστημάτων λιανικής

ε. Merchandising services: Επιμετρήσεις, διανομή, εγκαταστάσεις ειδικών κατασκευών, καταγραφή χώρων και εξοπλισμού.

στ. Display stands: Σχεδιασμός, κατασκευή, εμπορία συστημάτων προβολής και προώθησης προϊόντων καθώς και συστήματα καθοδήγησης ατόμων (διαχωριστικά κολωνάκια).

Ένα τμήμα της εταιρίας μας είναι αφιερωμένο στην εξυπηρέτηση των πελατών και φροντίζει να διατηρήσει τη σωστή συνεργασία και μετά την πώληση.
Η καλή διαπροσωπική σχέση με τους πελάτες και συνεργάτες μας συνθέτει το προφίλ της εταιρίας μας.

Εξάγουμε τα προϊόντα μας στα Βαλκάνια και στην Κύπρο από το 2003.

Με δεδομένη την ελεύθερη σκέψη, για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, εξελισσόμαστε και συνεχίζουμε το έργο που τόσο αγαπήσαμε.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της bratti Ιδέες και συμβουλές στο BLOG μας…

Δείτε τα Μουσεία, τις Τράπεζες, τα Ξενοδοχεία και τις μικρές και μεγάλες Επιχειρήσεις, που μας εμπιστεύονται…