για Τράπεζες

Premium Εθνική Τράπεζα

Η bratti είναι η μεγαλύτερη εταιρία στην Ελλάδα , στον κλάδο της εσωτερικής σήμανσης  και εφαρμογή της εταιρικής ταυτότητας εσωτερικά των Τραπεζών και  μεγάλων  εταιριών  λιανικής πώλησης με δίκτυα  καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Κύπρο.

Οι  PREMIUM υπηρεσίες της  και  τα προϊόντα της,  είναι υψηλού επιπέδου καθ’ όλη τη διάρκεια της υλοποίησης του έργου και της μακροχρόνιας συνεργασίας της .

Παρέχει ένα άριστο αποτέλεσμα γιατί είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που αναλαμβάνει έργα τόσο μεγάλης κλίμακας, με δίκτυα 400 -500 και 700 καταστημάτων, τα  οποία αποπερατώνει μόνο με το δικό της, μοναδικό προσωπικό, χωρίς να χρησιμοποιεί συνεργάτες ανά την Ελλάδα η το εξωτερικό.

Η bratti  έχει εργαστεί για περισσότερες από 20 Τράπεζες  στα 50 χρόνια λειτουργίας  της και έχει εφαρμόσει  την εταιρική τους ταυτότητα σε περισσότερα από 3.500 καταστήματα.

Eurobank Νέα Εικόνα

Έχει Αναλάβει  14 πιλοτικά projects σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία και Κύπρο.

 Σε 8 από τα πιλοτικά projects,  έχει σχεδιάσει την εταιρική ταυτότητα ,τη μελέτη σήμανσης,  το σχεδιασμό ειδικών κατασκευών όπως  επενδύσεις ATM’S , Προβολή  και προώθηση υπηρεσιών ειδικών συμβούλων σε τραπεζικά καταστήματα κ.α. 

Στα 14 πιλοτικά projects έχει αναλάβει την υλοποίηση τους  ,κατασκευή, διανομή ,τοποθέτηση και συντήρηση σε όλο το δίκτυο καταστημάτων τους επί σειρά ετών.

Η ομάδα bratti design αποτελείτε από Αρχιτέκτονες, graphic designers ,βιομηχανικούς σχεδιαστές και με τα σχέδια της ,σας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό.

Η εταιρία bratti με εμπειρία μισού αιώνα , παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών στο χώρο των Τραπεζών και αλυσίδων καταστημάτων όπως super markets, καταστήματα λιανικής και κέντρα υγείας .

ΑΒ Βασιλόπουλος

Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μας για Τράπεζες και αλυσίδες καταστημάτων:

– Σχεδιασμός εταιρικής  ταυτότητας  και λογοτύπου.
– Μελέτη σχεδιασμός πινακίδων σήμανσης.
– Merchandising Service.
– Premium Καθετοποιημένη παραγωγή με υπερσύγχρονα μηχανήματα και εξειδικευμένους τεχνίτες ,  σε απόλυτα οργανωμένο περιβάλλον 2.000 τμ.
– Ψηφιακές Εκτυπώσεις υψηλής ανάλυσης fine art.
– Εκτυπώσιμες Διακοσμητικές επιφάνειες  τοίχων με ειδική στερεή κόλα Stands.
– Displays για προβολή και προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών.
– Light boxes βιτρινών  slim ,υψηλής ποιότητας και αντοχής σε υψηλές θερμοκρασίες και συνεχή χρήση.
– Ειδικές Αυτοκόλλητες μεμβράνες βιτρινών με δυνατότητα εκτύπωσης.
– Led panel φωτεινές επιφάνειες ultra slim 8mm πάχος για φωτεινές διαφημιστικές κατασκευές.

Δείτε της τράπεζες που μας εμπιστεύονται…

Κλείστε ραντεβού με τους εξειδικευμένους μας συμβούλους…