top of page

Έχετε εξασφαλίσει τη σωστή σήμανση στο ξενοδοχείο σας;

Έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε ένα ξενοδοχείο με εκλεπτυσμένη εσωτερική διακόσμηση, φροντισμένους εξωτερικούς χώρους και δωμάτια που ενθουσιάζουν τους επισκέπτες σας.


Μην αφήνετε, όμως, τη σήμανση του ξενοδοχείου σας στην τύχη!

Είτε έχετε ένα ξενοδοχείο που χρειάζεται ανανέωση, είτε σχεδιάζετε να ανοίξετε ένα νέο ξενοδοχείο, η σωστή μελέτη σήμανσης είναι απαραίτητη.


Οι πρώτες εντυπώσεις είναι καθοριστικές και η σωστή σήμανση είναι το κλειδί για να ξεχωρίσετε!



Γιατί η Σήμανση Είναι Σημαντική

Ο βασικός σκοπός της σήμανσης του ξενοδοχείου είναι το branding. Μια μοναδική ταυτότητα σάς ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και κάνει το ξενοδοχείο σας αξέχαστο. Η σωστή επιλογή χρωμάτων, γραμματοσειρών και σχεδίων στη σήμανση προκαλεί συναισθήματα στους πελάτες σας και ενισχύει το brand σας.



Tip:

Χρησιμοποιήστε χρώματα και γραμματοσειρές που ταιριάζουν με την ταυτότητα του ξενοδοχείου σας. Η συνέπεια στο σχεδιασμό ενισχύει την αναγνωρισιμότητα και την επαγγελματική εικόνα σας.

Το Στάδιο της Μελέτης Σήμανσης

Η Μελέτη Σήμανσης είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για τη δημιουργία ποιοτικών συστημάτων σήμανσης. Σε αυτό το στάδιο, γίνεται εκτεταμένη έρευνα πάνω στις ανάγκες του ξενοδοχείου σας, στους χώρους που θα τοποθετηθούν οι πινακίδες και στην ταυτότητα του brand, διασφαλίζοντας έτσι ότι τα επόμενα βήματα θα είναι ομαλά και αποτελεσματικά.

Η εξειδικευμένη μας ομάδα, αποτελούμενη από αρχιτέκτονες, interior designers, βιομηχανικούς σχεδιαστές και γραφίστες, εργάζεται συλλογικά για να εξασφαλίσει ότι η Μελέτη Σήμανσης είναι ολοκληρωμένη και ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας.


Τα Είδη Σήμανσης

Η σήμανση περιλαμβάνει διάφορους τύπους πινακίδων που εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς:

  • Επιγραφές & πινακίδες εσωτερικού/εξωτερικού χώρου: Αναδεικνύουν το brand σας και καθοδηγούν τους επισκέπτες σας.

  • Πινακίδες καθοδήγησης και ενημέρωσης (wayfinding): Βοηθούν τους επισκέπτες να προσανατολίζονται εύκολα στο χώρο.

  • Πινακίδες ασφάλειας και υγείας: Διασφαλίζουν την ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού.

  • Φωτεινές πινακίδες με LED: Προσθέτουν μια μοντέρνα πινελιά και είναι ορατές ακόμα και τη νύχτα.

  • Πινακίδες σε κώδικα Braille: Εξασφαλίζουν την προσβασιμότητα για όλους.

  • Ηλεκτρονικές πινακίδες: Προσφέρουν ευελιξία στην προβολή μηνυμάτων και πληροφοριών.


Η σωστή σήμανση αφενός βελτιώνει την εμπειρία των επισκεπτών σας, και αφετέρου ενισχύει την εικόνα του ξενοδοχείου σας ως επαγγελματική και φιλόξενη επιχείρηση. Επενδύστε στη σήμανση και δείτε τη διαφορά!

_______________


Κλείστε ραντεβού με τους ειδικούς της εταιρείας μας, προκειμένου να συζητήσετε τις ανάγκες του δικού σας έργου. Επικοινωνήστε μαζί μας: info@bratti.eu

Comments


bottom of page