top of page

Premium Υπηρεσίες Σήμανσης για Ξενοδοχεία από την bratti

Η bratti , με 55 χρόνια εμπειρίας στις επαγγελματικές σημάνσεις, εξειδικεύεται στη σήμανση για ξενοδοχεία, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας.


Από την Μελέτη Σήμανσης στην Τελική Τοποθέτηση

Μελέτη Σήμανσης: Η πρώτη και πιο κρίσιμη φάση είναι η Μελέτη Σήμανσης. Προσαρμόζουμε τις πινακίδες στις ανάγκες και την αισθητική του χώρου, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική μετάδοση πληροφοριών. Η ομάδα μας, που αποτελείται από αρχιτέκτονες, interior designers, βιομηχανικούς σχεδιαστές και γραφίστες, διαθέτει την τεχνογνωσία για ένα άρτιο αποτέλεσμα.


Σχεδιασμός Πινακίδων: Το Τμήμα Σχεδίασης της bratti εντυπωσιάζει με την έμπνευση και τη δημιουργικότητά του. Δημιουργούμε πρωτότυπες ιδέες που αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία και την μοναδικότητα κάθε έργου. Με βάση τη Μελέτη Σήμανσης, σχεδιάζουμε τις πινακίδες ανάλογα με τον στόχο τους, το μέγεθος και το σημείο τοποθέτησής τους.



Κατασκευή Πινακίδων: Ακολουθούμε αυστηρά πρωτόκολλα ποιότητας και ασφάλειας, με την παραγωγή να ελέγχεται από την ομάδα Μελέτης Σήμανσης βάσει του προτύπου ISO 9001:2015. Το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας μας περιλαμβάνει ελέγχους πρώτων υλών, pre-sample, τελικού προϊόντος και συσκευασίας.



Τοποθέτηση Πινακίδων: Το εξειδικευμένο Τμήμα Τοποθέτησης της bratti , με αξιόπιστα και εκπαιδευμένα συνεργεία, αναλαμβάνει την τοποθέτηση των πινακίδων με τον κατάλληλο εξοπλισμό. Ο υπεύθυνος Project Manager πραγματοποιεί έλεγχο πριν την τελική παράδοση για να διασφαλίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.



_______________

Κλείστε ραντεβού με τους ειδικούς της εταιρείας μας, προκειμένου να συζητήσετε τις ανάγκες του δικού σας έργου. Επικοινωνήστε μαζί μας: info@bratti.eu

Comments


bottom of page