top of page

Κορυφαία Σήμανση στο Summer Palace Kos από την bratti

Στην bratti , είμαστε περήφανοι για την ολοκλήρωση ενός σημαντικού έργου σήμανσης στο πολυτελές ξενοδοχείο Summer Palace Kos. Με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του και την τοποθεσία του στο νησί της Κω, το Summer Palace προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες του. Η συνεργασία μας με τον Όμιλο Mitsis Hotels μας έδωσε την ευκαιρία να αναδείξουμε για ακόμα μια φορά την αξία και την ποιότητα των υπηρεσιών μας.


Σχεδιασμός με Βάση την Αρχιτεκτονική Προσωπικότητα

Το concept της σήμανσης βασίστηκε στην ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου, κάνοντάς το κύριο χαρακτηριστικό των πινακίδων μας. Η στρατηγική wayfinding σχεδιάστηκε προσεκτικά ώστε να διευκολύνει την πρόσβαση των επισκεπτών σε όλα τα σημεία του ξενοδοχείου, βελτιώνοντας την εμπειρία τους και συμβάλλοντας στην αύξηση των πωλήσεων των facilities του ξενοδοχείου.



Επιλογή Υλικών και Τεχνοτροπίας

Για τις πινακίδες επιλέξαμε αλουμίνιο, ένα υλικό ιδανικό για τις καιρικές συνθήκες των νησιών μας. Ο σχεδιασμός βασίστηκε στην απλότητα, ενώ ταυτόχρονα διατηρήθηκε ο χαρακτήρας του ξενοδοχείου. Η γραμματοσειρά που χρησιμοποιήθηκε είναι απλή, καθαρή και ευανάγνωστη, ιδανική για ενημερωτική σήμανση. Η τεχνοτροπία κατασκευής των πινακίδων εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής, ελάχιστη συντήρηση και εύκολο καθαρισμό.


Άριστη Συνεργασία και Ποιότητα Υπηρεσιών

Η παράδοση του κάθε σκέλους του έργου πραγματοποιήθηκε εντός χρονοδιαγράμματος, αποδεικνύοντας την αφοσίωση της ομάδας μας στην ποιότητα και την ακρίβεια. Η συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους ήταν άριστη, συμβάλλοντας στην επιτυχή ολοκλήρωση του έργου.



Η Επιλογή σας για Υψηλής Ποιότητας Σήμανση

Στην bratti , δεσμευόμαστε να παρέχουμε υπηρεσίες σήμανσης υψηλής ποιότητας που αναδεικνύουν την αισθητική και την λειτουργικότητα κάθε χώρου. Το έργο μας στο Summer Palace Kos αποτελεί απόδειξη της εμπειρίας και της επαγγελματικότητάς μας. Είμαστε εδώ για να εξυπηρετήσουμε κάθε ανάγκη σας, παρέχοντας λύσεις που προσθέτουν αξία και βελτιώνουν την εμπειρία των επισκεπτών σας.


_______________


Κλείστε ραντεβού με τους ειδικούς της εταιρείας μας, προκειμένου να συζητήσετε τις ανάγκες του δικού σας έργου. Επικοινωνήστε μαζί μας: info@bratti.eu


Opmerkingen


bottom of page