Ηλεκτρονικές Πινακίδες Δωματίων

Το ηλεκτρονικό σύστημα σήμανσης δωματίων περιλαμβάνει τέσσερις συνδεδεμένες μονάδες: την πινακίδα του δωματίου (πάνελ με πλήκτρο κουδουνιού αφής), δύο εναλλακτικούς ελεγκτές εντός του δωματίου (πάνελ επιλογών με πλήκτρα αφής ή μονάδα εισαγωγής κάρτας) και το κουδούνι, το οποίο τοποθετείται χωνευτό στον τοίχο σα διακόπτης φωτός. Το όλο σύστημα επιτρέπει τη διάδραση μεταξύ του χρήστη του δωματίου και του εξωτερικού επισκέπτη.

Η ίδια η πινακίδα – η κύρια μονάδα, δηλαδή, του συστήματος – είναι κατασκευασμένη από αντιχαρακτικό γυαλί σε μαύρο χρώμα και φωτίζεται με τέσσερις διαφορετικούς χρωματισμούς, ανάλογα με τις επιλογές του χρήστη του δωματίου καθώς και των προδιαγραφών του συστήματος. Όταν κάποιος χτυπάει το κουδούνι (πλήκτρο αφής στην κύρια πινακίδα), ο ένοικος του δωματίου μπορεί αποκριθεί είτε επιλέγοντας μια προτίμηση στον ελεγκτή με πλήκτρα αφής, είτε εισάγοντας την κάρτα του ξενοδοχείου στην αντίστοιχη μονάδα. Το λογότυπο του ξενοδοχείου και η κατάσταση του ενοίκου φωτίζεται με τέσσερις διαφορετικούς χρωματισμούς:

  • Κουδούνι (Μπλε)
  • ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ (Κόκκινο)
  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ (Πράσινο)
  • ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΛΥΝΕΤΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ (Πορτοκαλί)

Πλεονεκτήματα:

  • Ανθεκτικότητα και προστασία: Επιβραδυντικά υλικά πυροπροστασίας εφαρμόζονται στην πινακίδα και στο σύστημα τοποθέτησης, καθιστώντας τα πυρίμαχα.
  • Τα συστήματα ελέγχου αφής, σε συνδυασμό με τα ευδιάκριτα γραφικά που φωτίζονται με οπίσθιο φωτισμό, καθιστούν το ηλεκτρονικό σύστημα σήμανσης δωματίου ιδιαίτερα φιλικό προς τον χρήστη, ώστε να μπορεί να το χειριστεί ενστικτωδώς.